13 Ekim 2013 Pazar

ALLIKLARIM VE BRONZERLARIM

Selam arkadaşlar bugün sizlere allıklarım ve bronzerlarımdan  bahsedicem.Çok çok allık ve bronzerım yok ama genede göstermek istedim. Allık kullanmayı seviyorum  ama bronzer çok kullanmıyorum düğün veya akşam yemeğine gidersem kullanıyorum o yüzden bronzerım biraz daha az allıklara göre. Haydi başlayalım


 


 





  •   Avon  Glow Pink glow :Hem allık hem bronzer . Bronzer kısmını pek beğenmiyorum iyi renk vermiyor. Allık kısmını seviyorum iyi renk veriyor her zamanda kullanıyorum ve kokusu da güzel J fiyatı ise 10 tl falan. 

  • Catherine  Arley  Dynamic 01 : Bu allık pembe bir renk içinde ufak ufak pırıltılar mevcut . Pigmentasyonu iyi ama anca  2-3 saat dayanabilir. Fiyatı da 5 tl idi 
  • Avon Color Trend  Flora : Pembe bir renk ama canlı bir pembe değil fiyatı 7 tl idi. Fiyatına göre gayet başarılı .
  • Flormar Terracotta Powder : Çok başarılı bir bronzer. Ben far olarak da kullanıyorum. Pigmentasyonu gayet başarılı.
  • Essence Bronzing queen 01:Pigmentasyonu  gayet başarılı fakat bir bronzera göre çok pırıltılı buluyorum o yüzden pek kullanmıyorum.
  • Flormar Terracotta Blush-on : Şeftali tonlarında bir allık içinde pırıltılar var . Sonbahar ve için ideal  buluyorum .
  • Flormar Pretty Compact Blush-on  P112 : yazın en çok kullandığım allık pembe rengi yaz için gayet ideal pigmentasyonlu biraz fazla sürünce çok pembe duruyor ve iyice dağıtmak gerekiyor  yoksa pespembe ve kötü bir görüntü oluyor. Fiyatıda 10 idi .

Okuduğunuz için teşekkürler. Bir başka yazıda görüşmek üzere JJJ

4 yorum:

  1. Avon Color Trend Flora'nın rengi gerçekten çok güzelmiş, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. seni mimledim canımhttp://kelebeketkisi39.blogspot.com/2013/10/kozmetik-bakm-guzellik-ve-formda-kalma.html

      Sil