28 Ekim 2013 Pazartesi

EKİM FAVORİLERİM

Selam arkadaşlar bugün sizlere ekim favorilerimden bahsedicem . Hemen başlayalım J

  • Schwarzkopf glıss çok işlem görmüş ve yıpranmış saçlar : Çok beğenerek kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor ve çok güzel kokuyor. Benim saçım çok işlem görmüş değil ben bunu çekilişten kazanmıştım o yüzden kullanıyorum .Bundan sonra başka serisinden kullanabilirim eğer sizin saçınız çok işlem görmüşse deniyebileceğiniz bir ürün.
  • Schwarzkopf glıss sıvı saç kremi : Kuru ve yıpranmış saçlar için olanı kullanıyorum . Ben bu saç kremini dışarı çıkmadan önce saçıma sıkıyorum ve tarıyorum hem kolay taranıyor hem de saçımda hoş bir koku oluyor.
  • Loreal elseve komple onarıcı maskesi : Aldığım günden beri kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor ve taranmasını kolaylaştırıyor.

  • Garnier 3 ü bir arada : Ben bu ürünü hafta 1 kez maske olarak kullanıyorum . Yüzüme verdiği hissi seviyorum .
  • Loreal perfect clean köpük jel : Sabah akşam kullanıyorum yüzümün temizlendiğini hissediyorum  cleanpod  olması büyük bir avantaj yumuşak ve cilde zarar vermiyor .
  • Nıvea  hindistan  cevizli duş jeli : Kokusuna bayılıyorum ama  bitince başka duş jeli denemek istiyorum 

Flormar clean care : Ben makyaj temizleme mendilini eğer yüzümde veya gözümde zor çıkan bir ürün varsa önden bir makyajımı kaba taslak almak için kullanıyorum. Devamlı alacağım bir ürün .


Oriflame carcon black göz kalemi : Bu ürünü çok sık kullandım ama artık ucu kalınlaştı sonrasını nasıl kullanacağım bilmiyorum.

Essence ı love extreme : Ben bu rimeli çok seviyorum vazgeçilmezlerim arasında başka rimellerde denicem ama bir köşede bu üründe olacak .

Rımmel london kate moss ruj : 101 numarası aldığımda beri sık sık kullandığım bir ürün rengine bayılıyorum ama kokusun için aynı şeyi söylemeyeceğim kokusunu hiç sevmiyorum  .

Essence clear matt fondöten : Yoğun bir yapısı var iyice dağıtmak gerekiyor  . Denemek için almıştım 3.50 tl idi uygun fiyatlı bir ürün arıyorsanız bir deneyin .

Avon colortrend  pudra : Fondötenimi  sabitlemek için kullandım .

Flormar 02 farı : Günlük makyajımda severek kullandım  .



Bugünlük bu kadar arkadaşlar okuduğunuz için teşekkürler .  

6 yorum:

  1. merhaba, gliss gerçekten benim de severek kullandığım şampuan markasıydı, sıvı saç kremi oldukça hoş kokuyor dediğin gibi taramayı da kolaylaştırıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba bu ürünler olmasa nasıl taranacaktı bu saçlar bilmiyorum :)))

      Sil
  2. Avon colortrend pudra ilk göz ağrım. O zamanlar sivilcelerimi falan kapattığını düşünürdüm çocukluk işte :) Kate moss rujlardan bende bir tane edinmeyi planlıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benimde ilk pudram artık bitirmek için kullanıyorum :)

      Sil
  3. Garnier <3 Hayatımın maskesi. :)

    YanıtlaSil