19 Kasım 2014 Çarşamba

Konuk Yazar : Aslolanguzellik.

Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere sedef ile moda makyaj bloğundan sesleniyorum.Sedefin bloğuyla yakın zamanda tanıştım.Yazıları, moda ile ilgili kombinlerini severek okuyorum.Bloğundaki konuk yazarlık postunu görünce seve seve gönüllü oldum.Hem yeni açılan blogları tanımak hemde henüz keşfedilmemiş olan bloglara ulaşmak için bu tür etkinlikleri çok seviyorum ve her zaman destekliyorum. :) Sedef'e böyle bir etkinliğe vesile olduğu için çok teşekkür ediyorum. :)

İçinizde beni tanımayan bloggerlar olabilir kimdir bu aslolan güzellik derseniz hemen size kendimi tanıtayım. :) Şubat 2012 yılından beri blog alemindeyim :) Aslen Çanakkaleli, fakat Aydın'da oturuyorum.Fizik öğretmeniyim. :) 2 yıl önce evlendim. 4 aylık bir oğlum var. Kozmetik görünce dayanamayıp biri bitmeden birini alan birde beğendiği ürünleri 2 şer 3 alıp stok yapan biriyim. Bloğuma kozmetik üzerine postlar yazıyorum.
Size bugün 5 favori rujumdan bahsedicem.Bakalım benim favorilerim arasında sizlerinkiler de var mı :)


52 tane rujum var. :) Evet bazılarınızdan yuhh lafını duyar gibiyim. :) Ama bunların içinde dudak balmların ve glosslarımda var :) Gün içerisinde genellikle dudak balmı kullanıyorum.Maybeline bayb lips ve niveanin balmlarını tercih ediyorum.Fakat bu yaz balmdan çok ruj kullandım.Pembe tonlu rujları çok beğeniyorum.Genelliklede rujlarım pembe ve tonlarından oluşuyor.Bu sıralar elim hep bu 5 ruj arasından gidip geldi.





1)Maybeline Color Sensational 760 Lumınous cocoa:Bu ruj nude tonlu bir ruj. İçinde hafif sarı ışıltılar var.Yazın günlük makyajlarımda hep bu ruju kullandım.Bronz makyaja oldukça yakıştığını düşünüyorum.Kalıcığı benim için orta denecek kadar azdı.Nemlendirmesi oldukça iyi sürünce de zaten dudaklarınızı hafif ıslak gibi hissetiyorsunuz.Bu rujun benim için yeri özel neden derseniz bitirip tekrar aldığım tek ruj kendisi. :) Yani düşünün ne kadar çok sevmişim. :)
2) Flormar Long Wearing L 18: Kan kırmızısı derler ya işte bu ruj kırmızının en güzel hali. :) Kırmızı kalıcı bir ruj arayışındayken bir blogta yorumunu görüp almıştım.Bu ruju gece makyajlarında düğünlerde kullandım.Kalıcığı oldukça iyi, önce dudak kalemi sürüp üzerine ruju sürerek kullandım ve tüm gece boyunca rujum gitmedi.Mat bitişli değil dudağınıza sürünce hafif ıslak gibi duruyor.Nemlendirmesi idare eder.Fiyatı da oldukça uygundu.İndirim zamanlarında bu seriye sanş verebilirsiniz.
3)Wet n Wild E907C: Wet n wild Türkiye'ye gelir gelmez almıştım bu ruju çoğunuz bu seriyi biliyorsunuz. Kalıcığı fiyatına göre çok iyi,rengide mor alt tonlu bir pembe.Ben bu ruju çok seviyorum.Bol rimelli eyelinerli makyajlarımda hep bu ruju tercih ettim.
4) Maybeline 163 Fuchsia:Bu ruj tam yazlık. Ne çok cart pembe nev de koyu tam ideal bir fuşya. Gündüz gece her ikisinde de kullanılabilecek bir renk.Kalıcığı çok iyi değil.Nemlendirmesi fena değil.İndirimden 6 tl gibi bir fiyata almıştım.Fiyatına göre bence performansı iyi.
5)Flormar Passionate Dots PD 24 :Mor renkli bu ruju flormarın internet sitesinden indirimden aldım.Kalıcığı çok iyi nemlendirmesini çok beğenmedim.Rengine aşık oldum diyebilirim.Hafif bir makyajda bu ruju kullanınca iddalı bir görünüm elde edebiliyorsunuz.Yalnız ruju dudağınıza sürdüğünüzde rujun ambalajındanki renginde biraz daha açık bir renk elde ediyorsunuz.Hala indirimde varmı bilmiyorum.Ben 6 tl gibi fiyata almıştım.  


Benim favori rujlarım bunlar, içlerinde sizin de favorileriniz varsa bu postun altına yorum bıkarın.

Ayrıca bloğumu bilmeyenler için blog adresim:

http://aslolanguzellik.blogspot.com.tr/ 


Beni bloglovinden ve gfc 'den takip etmeyi unutmayın :) Hepinize Sevgiler......

                                                                                                  ASLOLAN GÜZELLİK

1 yorum:

  1. Tesettür abıyeler konusundakı yorumlarınıza bu sıteyı de eklersenız sevınırm: http://www.tesetturfirsat.com/abiye

    YanıtlaSil