28 Mayıs 2015 Perşembe

Konuk Yazar : Ailecekgezilecek.com

Selamlar bloğumda konuk yazar ağırlamaya devam ediyorum . Eğer sizde bloğumda konuk yazar olmak isterseniz wother17@hotmail.com mail atın .
Takip Etmeyi Unutmayın  http://www.ailecekgezilecek.com/
Merhaba,Bugün farklı bir gün. Kendi sayfamızda değil, bir güzellik bloğunun sayfasındayım ve içeriği de sayfaya uygun seçmek istedim. Sedef ile Makyaj benim tesadüfen karşılaştığım ve içeriğini özgün bulduğum bloglardan olunca takibimde bulunması kaçınılmaz oldu.
Kısaca kendi bloğumdan bahsedecek olursam. Bakalım benim favori rujlarım size hitap edecek, hayatınıza etki edecek mi? Hadi başlayalım o zaman. biz demem daha doğru olurdu ama bloğa döken ben içerikler biz daha çok sayfamızda, hali hazırda konu da güzellik olunca ailenin kadınında mikrofon! Özel sektörde Planlama Uzmanı, özel sektöre rest çektiğinde Fotoğrafçılıkla devam eden tipik bir boğa burcu kadınıyım ve daima güç aldığım sevgili eşimle kalıcı anılara sahip olma isteğiyle çıktık yola. Bloğumuz aslında bizim bir nevi hikaye tadında aile albümümüz.Umarım sizlerde seversiniz.


Makyajın gündüzünü, gecesini, kategorisi  ve havasını tek kalemde değiştirecek bir aşama bence rujlar. 5 rujumu seçmeden  hemen önce baharda gelmeye çalışırken kendimi bordolardan olabildiğince arındırdım.


Aşağıdaki ürün özellikleri, swatch sıralamasına göre listelenmiştir. 

 1.Ruj: Rimmel London Kate Moss (109) : Nar çiçeği bana baharı anımsatır hep. Bu rujda nar çiçeği ile turuncu arasında bir yerde. Nemlendirici özelliği bulunuyor ve mat yapıda değil.Bu ruju kusursuz kullanmak adına peeling yaptığınız dudakta uygulayarak daha pürüzsüz bir görünüm elde edebilirsiniz.
2.Ruj: Pastel Klasik (132) : Herkesin bir kırmızı ruju olmalı deyip geçmeden, bu rujun yapısını ve kalıcılığını sevdiğimi bildirmek isterim.
3.Ruj: Wet'n Wild Silk Finish (E511B) : Pembe, parlak, nemlendiricili bir ruj. Rengi tek uygulamada daha sakin tutabileceğiniz gibi tekrarladığınızda belirgin halde de kullanabilirsiniz.
4.Ruj: Flormar Lights of Flowers (LF33) : Nude serisinde açık şeftali tonlarında, mat bitişli kremsi bir ruj, bu serinin tonları kadar ambalajları da oldukça ilgi çekici.
5.Ruj: Loreal Caresse Sweet Berry (103) : Nude rujları sevmeyen var mı bence yok! Bu seri oldukça sakin ve yumuşak yapıda, ayrıca parlak bitişli olmasına rağmen tonu gereği harika bir uyum yakalıyor.

Benim yakın zamanda elimin gittiği favori rujlarım bunlardı. 
Sedef'e konuk yazar olarak beni misafir ettiği için teşekkür ediyorum.

8 yorum:

  1. Konuk ettiğin için teşekkürler Sedefçiğim:) Konuk köşesi yaptığımda ilk konuğum belli artık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim :) Ay seve seve konuk olurum :) Teşekkürler :)

      Sil
  2. Konuk yazarının kalemine sağlık canım ♥ Kate Moss 109 numaranın rengine bayıldım hafta sonu yine bana Watsons yolları göründü :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi de güzel rujlar ..

    YanıtlaSil
  4. Rujların hepsi harika renkteler.

    YanıtlaSil
  5. Sağdan birinci ve dördüncü rujların rengi güzelmiş, aldım gitti. Konuk yazarınızın ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. rujmuuu asla vazgeçemem kıyafetine göre illaki :) kocaman sevgiler
    www.hadisofraya.com

    YanıtlaSil