17 Haziran 2016 Cuma

Yaza Damgasını Vuran Kadın Ayakkabı Modelleri




Soğuk kış aylarının geride kalması ile birlikte güneş kendini gösteriyor ve havalar ısınmaya başlıyor. Sezon trendlerine damgasını vuran ve yaza özel olarak tasarlanan rengârenk ayakkabı modelleri de vitrinlerde yerini alıyor. Birbirinden farklı binlerce modele ev sahipliği yapan mağazalarda, platform topuklardan düz sandaletlere, slip-on ayakkabılardan sneakerslara ve rengârenk gladyatörlere kadar binlerce ayakkabı satışa sunuluyor.

Kadınların özel bir tutkusu olan ayakkabılar, her sezona damga vuran modelleri ve renkleri ile büyük beğeni kazanıyor. Modayı seven ve yakından takip edenler için bu yazın trend kadın ayakkabı modelleri:

Rahatlığı Benimseyenler İçin
Bu yaz, şıklığının yanı sıra rahatlığı ile de tercih edilen sneakerslar, renkli bağcıkları ile dikkat çekiyor. Tarz sahibi kadınların seçeneği olan bu modeller, alışılmışın dışında canlı renkler kullanılmasıyla ve arkası açık modelleri ile adından söz ettiriyor. Yazı konforlu geçirmek isteyenlerin seçeneği olan modeller, sportif şıklık sağlıyor.
Hem Uzun Olmak İsterim Hem de Rahat Yürümek Diyorsanız
Her yaz mutlaka moda trendlerinde yerini alan platform modeller, bu yaza zincir ve çıt çıt detayları ile geliyor. Yunan sandalet modellerinin platforma uyarlamasıyla ortaya çıkan farlı modellerle dikkat çeken ayakkabılar, desenleri ve üst tarafta yer alan süslemeleri ile adından söz ettirecek gibi görünüyor. Olduğunuzdan uzun bacaklı gösteren bu modeller, rahat yürüme fırsatı yakalamanızı da sağlayarak şıklığınızı tamamlıyor.
Her Yazın Bir Klasiği Vardır
Seksi görünmek isteyen ve stiletto kullanmayı sevenlere özel olarak tasarlanan modeller, ayağın üst kısmına kadar gelen parçaları ve bağcıklı modelleri ile farklı bir şıklık yaratıyor. Neon renklere yer veren modeller, topuklu olması ile de kadınların gözdesi oluyor ve çekici görünümüyle beğeni kazanıyor. Arkası açık stiletto ayakkabılar bu yazın klasiği olmaya aday görünüyor.
2016 Yazına Damgasını Vuran Şeffaf ve Süslü Topuklar
Ayak topuğunu açıkta bırakan ayakkabı modeli, şeffaf topukları ile sofistike bir şıklık sağlıyor. Çiçek desenleriyle şirin bir model haline gelen ayakkabılar, süet ya da deri malzemelere altın rengi ışıltılar katıyor. Farklı ve tarz görünmek isteyen kadınların beğeneceği modeller arasında yer alan ayakkabı, rahatlığı ile de kadınların dikkatini çekiyor.
Yaza Özel Modern Gladyatör
Dize kadar uzanan bağcıkları ile oldukça seksi bir görünüm sağlayan gladyatör modelleri, stiletto topuklar ile sıcak bir görüntü yaratıyor. Düz topuklu modelleri de bulunan ayakkabıların renkleri yazın sıcak renkleriyle bütünleşerek farklı ve tarz bir görünüm yaratıyor.Farklılık isteyen kadınlara özel olarak tasarlanan ince topuklu gladyatör ayakkabı modelleri çekici görünmek isteyenlerin tercihi oluyor.



6 yorum:

  1. Ilgının blog keşif etkinliğinde gördüm blogu ve ziyarete başladım bile beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben sandaletçiyim. Farklı modellerde ayakkabılar alsam da onlar genelde dolap bekler....

    YanıtlaSil
  3. ben de topuklu modelleri tercih ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Ben rahatlığı tercih edenlerdenim :)

    YanıtlaSil
  5. Bende genelde spor rahat ayakkabıları seviyorum canım:) Sedefcim, her zamam ki gibi harikasın :)))

    YanıtlaSil
  6. bu yaz sneakerlar favorim .-))

    YanıtlaSil